Registrering til medlemsmøte og generalforsamling 2023

22. mai 2023

Det er ikke et krav å registrere seg til generalforsamlingen, men dersom du ønsker å delta på medlemsmøtet, ønsker å få lunsj og en liten matbit på kvelden, og/eller har behov for overnatting i forbindelse med generalforsamlingen må du fylle ut skjemaet under. Fristen for å melde behov for hotell er fredag 26. mai.

Registreringsskjema generalforsamling, medlemsmøte og fest.

I hvilket format skal du delta?
Dersom du deltar via Zoom må du registrere deg på denne lenken (klikk på teksten): Registrering til digital generalforsamling .
Dette gjelder også om du skal gi fullmakt til noen som deltar digitalt.
Diettpreferanser *

Det blir enkel servering (pizza med alternativ), og ikke full middag etter generalforsamlingen.

Spesifiser allergi og behov her

Kommer du på medlemsmøtet kl 13:00 (og vil ha enkel lunsj)
Kommer du på medlemsfesten kl 19:00
Trenger du hotellrom for oppholdet (5. - 6.juni)

NKF dekker reise på rimeligste måte (maks kr 2500 for reise) samt overnatting for medlemmer som bor utenfor Stor-Oslo (dvs utenfor 1. time rekkevidde med kollektivtransport). På grunn av høyt prisnivå i Oslo for tiden oppfordrer vi til privat innlosjering for de av dere som har slike muligheter. Vi dekker nattillegg på kr 435 for de som bor privat. Vi kan besørge hotellreservasjon, og de som har behov for overnatting bes gi beskjed om dette ved påmelding. Reiseutgifter refunderes mot innsending av reiseregning. Frist for å melde hotell-behov er fredag 26. mai.