Norsk
Komponistforening

Vil du delta på Classical:NEXT i Hannover?

10. februar 2022

Collage conference blue by Gideon Elfgen

Collage conference by Gideon Elfgen

Collage conference by Gideon Elfgen

Classical:NEXT feirer tiårsjubileum og finner sted i Hannover fra 17. til 20. mai 2022. Med det er vi tilbake til bransjefestivalens røtter; Classical:NEXT ble arrangert for første gang i 2012 i München.

I år kan delegatene forvente et fremtidsrettet program med kjente og etablerte formater, samt en rekke nye muligheter for nettverksbygging. I tillegg er arrangementene spredt over flere arenaer; utstillingskonsertene vil finne sted i Schaupielhaus Hannover, åpningen vil ta plass i Statsoperaen og Hannover Congress Centrum (HCC) vil huse utstillingsområdet og konferansene.Dette inngår i Classical:NEXTs program i år:

  • Tilgang til alle arrangementer, messer, konferanser, seminarer, kaffe, te og lunsj
  • Fri tilgang til C:N NET i inntil ett år
  • Velkomst og mottak på Staatsoperaen
  • Åpningsgalla samt utdeling av innovasjonspris
  • Showcase festival
  • Nettverksbygging med bransjeaktører og fagfolk
  • Project pitch
  • Rundbords- og en-til-en mentoringVi ønsker å bidra til at norske komponister får utvidet sitt internasjonale nettverk, og vil etter søknad plukke ut fem komponister som får dekket deltakeravgift à 370 € i sin helhet, samt et tilskudd til reise og opphold på inntil 4000 kr mot dokumentasjon.

Søk om å få bli med innen 1.mars
Søknadsskjemaet finner du under. Det er åpent for alle å søke, også ikke-medlemmer.

Søknad om deltakelse på Classical:NEXT 2022

Personopplysninger oppgitt i denne søknaden vil bli behandlet konfidensielt. Navn og kontaktinformasjon til alle som får innvilget tilskudd oppbevares til det omsøkte prosjektet er fullført. Alle regnskapsdata oppbevares i henhold til regnskapsloven. Personopplyningene i dette skjemaet vil slettes fra de utfylte søknadene ved årlig rutine. Tildelingslister inneholdende navn vil publiseres på nett og i årsmelding.
Navn
1000 tegn igjen

Skriv kort om din komponistvirksomhet

1000 tegn igjen

Skriv en kort tekst om hvilke målsettinger du har med deltakelsen i Classical:NEXT

Bransjetreffet Classical:NEXT har siden 2012 henvendt seg til profesjonelle aktører som jobber med klassisk musikk og kunstmusikk. Bransjetreffet er det største av sitt slag i Europa.

Norsk Komponistforening ønsker å bidra til at norske komponister får utvidet sine internasjonale nettverk, og har siden 2019 dekket deltakeravgift og gitt reisetilskudd til fem delegater etter søknad.