Scenekortet i handa stor

Medlemsfordel: Scenekortet

23. juni 2022

Gjennom Norsk teater- og orkesterforening tilbys Komponistforeningens medlemmer Scenekortet.

Scenekortet gir rett til 2 billetter til redusert pris til de fleste produksjoner ved scenekunstinstitusjoner som er tilsluttet NTO. En oversikt over disse finner du nedenfor på denne siden, samt på baksiden av kortet.

Kortet er personlig. Ved kjøp av billetter må du vise frem Scenekortet i billettluken sammen med gyldig ID.

Her kan Scenekortet brukes

Arktisk Filharmoni, Bergen Nasjonale Opera, BIT Teatergarasjen, Black Box Teater, Brageteatret, Bærum Kulturhus, Carte Blanche, Dansens Hus, Den Nationale Scene, Den Norske Opera & Ballett, Det Norske Teatret, Det samiske nasjonalteatret Beaivvás, Det Vestnorske Teateret, Dramatikkens hus, Haugesund Teater, Hålogaland Teater, Kilden Teater- og Konserthus, Kloden, Nationaltheatret, Nordland Teater, Oslo Nye Teater, Riksteatret, Rogaland Teater, Rosendal Teater, Teater Vestland, Teater Ibsen, Teater Innlandet, Teater Manu, Teatret Vårt, Trøndelag Teater, Turnéteatret i Trøndelag, Unge Viken Teater, Vega Scene, Østfold Internasjonale Teater og Åarjelhsaemien Teatere

Motta Scenekort

For å få Scenekortet må du samtykke i å gi NTO ditt navn, e-postadresse, og mobilnummer. Alle som ønsker kortet må stå oppført med mobilnummer, da dette er scenekortnummeret til den enkelte.

Dersom du har Scenekortet fra før, trenger du ikke melde interesse for kortet på denne siden. Da er du i vår liste fra før. Er du i tvil om du har kortet, kan du gi oss beskjed, så undersøker vi om du er innmeldt av andre teatre/organisasjoner. Send epost til beate@komponist.no om du har spørsmål vedrørende Scenekortet.

Vi anbefaler å velge elektronisk kort til mobilen, men dersom du ikke har smarttelefon kan du bestille kortet som papirutgave.

Dersom du ikke rakk fristen i august, ettersendes lister en gang i måneden til NTO. Så det er mulig å registrere seg gjennom hele året for denne medlemsfordelen.

Registrering for å motta Scenekortet - NB kun for Komponistforeningens medlemmer

Vi tilbyr medlemmene våre Scenekortet etter avtale med Norsk teater- og orkesterforening. Det er ikke åpent for andre å søke om Scenekortet her.
Preferanse for Scenekort *

Scenekortet er personlig og tilbys som elektronisk webkort for de som har smarttelefon, eller som papirkort med QR-kode for de som ikke har smarttelefon og foretrekker fysisk kort.