Andre samling for årets KUPP-komponister

3. juni 2022

IMG 6369

Foto: Maria Rusinovskaya

Fra venstre: Ida Habbestad, Elise Macmillan, Agnes Hvizdalek, Kari Telstad Sundet, Martyna Kosecka, Mariam Gviniashvili, Mathieu Lacroix, Bendik Hovik Kjeldsberg og Bjarne Kvinnsland.

Foto: Maria Rusinovskaya

I den andre samlingen for Kupp 2.1, dro KUPP-komponistene til Bergen for å møte representanter for Bergens kunstmusikkbransje og for å bli kjent med lokaler og produksjonsmiljø.

Festspillene i Bergen, Borealis, Piksel, BEK og Lydgalleriet var på dagsorden, og dessuten en omfattende workshop med Bjarne Kvinnsland om prosjektstyring, budsjettering og finansiering og ikke minst hvordan man initierer og gjennomfører samarbeid.

Prosjektleder fra Music Norway Agnes Hvizdalek og daglig leder i NKF, Ida H var med de seks KUPP-komponistene; Bendik Hovik Kjeldsberg, Mariam Gviniashvili, Elise Macmillan, Martyna Kosecka, Mathieu Lacroix og Kari Telstad Sundet.

Relaterte artikler:
Første samling for årets KUPP-komponister
Seks komponister valgt ut til tredje runde av KUPP

KUPP er et utviklings-, nettverks- og promoteringsprogram for unge, lovende komponister under 35 år, initiert av Norsk Komponistforening, Talent Norge og Music Norway med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB, Talent Norge og Det norske komponistfond.