Solidaritetsmarkering 2. februar

30. januar 2023

Freedom In Iran 26
Fakkeltog til støtte for våre kolleger i Iran

Komponistforeningen er en av 31 organisasjoner som er med i fakkeltog til støtte for våre iranske kolleger. Under det brutale regimet kan de ikke utøve sine yrker som følge av den svært begrensede ytringsfriheten. Vi inviterer herved alle som ønsker det til å være med i en stille solidaritetsmarkering foran den Iranske ambassaden.

Torsdag 2. februar kl. 17.30

Oppmøte: Olaf Bulls plass (Skillebekkparken, v/trikken).
Vi går sammen til Irans ambassade. Fakkeltoget og markeringen vil foregå i stillhet, med et stopp foran ambassaden i ca 5 min. Varighet: ca 30 min.

100 fakler vil bli utdelt når toget starter. De slukkes i bøtter og samles inn etter markeringen.

Ta gjerne bilder og del på sosiale medier.

Creo, Dramatikerforbundet, Norsk PEN, Den norske Forfatterforening, Forfatterforbundet, Norske Filmregissører, Forbundet Frie Fotografer, Fotogalleriet, Freemuse, Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening, Norsk teater og orkesterforening, Norske Billedkunstnere, NOPA, Norske Dansekunstnere, Norsk Operasangerforbund, Norske Kunsthåndverkere, Norsk Oversetterforening, Norske barne- og ungdomsbokforfattere, Norsk Komponistforening, GramArt, NAViO, Safemuse, Tegnerforbundet, Norsk Filmforbund, Virke Produsentforeningen, Grafill, Norske Kulturarrangører, Balansekunst, Norsk Sceneinstruktørforening, Musikkforleggerne og Den norske Forleggerforening.