Komponistens verktøykasse: Webinar om noteportalen scodo

25. oktober 2023

KV151123

Andreas Bintinger, Head of Service i Universal Edition.

Andreas Bintinger, Head of Service i Universal Edition.

Komponistens verktøykasse 15. november kl. 13-14
NB! Teksten er redigert 26. oktober: Innslaget om Museflow utgår, da den planlagte lanseringen av portalen er utsatt.

I denne utgaven av Komponistens verktøykasse vil du få grundig innsikt den digitale noteportalen scodo, som er utviklet for at komponister enkelt skal kunne selge og distribuere sine partiturer, samtidig som at opphavsretten blir ivaretatt i det globale og det nordiske markedet.


Webinaret vil bli holdt på engelsk, med mulighet for å stille spørsmål underveis.
Du vil motta en e-post med lenke til Zoom-møtet når du melder deg på i skjemaet under.

Om scodo

scodo er et brukervennlig og fleksibelt nettverktøy for publisering av noter. Nye verk kan lastes opp og publiseres når som helst, og umiddelbart tilbys brukere via Universal Edition-nettsted. scodo ble lansert av musikkforlaget Universal Edition i 2021, med mål om å tilby komponister muligheten til selv å laste opp notene sine, både digitalt og trykt, og derved inngå i et prestisjetungt musikkforlags katalog som betjener orkestre og musikere over hele verden. Musikkforlaget tar seg av alle organisatoriske aspekter, som pristilbud og forhandlinger, kundestøtte, utskrift, frakt, fakturering, royalty regnskap og mer.

Noteportalen vil bli presentert av Andreas Bintinger, Head of Service i Universal Edition, hvor han og hans team er ansvarlige for markedsføring av UE-tjenester.