Adobe Stock 197908933 9dreamstudio

9dreamstudio

Søknad om medlemskap

20. september 2021

Søknadsskjema, medlemskap

Personopplysninger oppgitt i denne søknaden vil bli behandlet konfidensielt. I saksbehandlingen vil kun navn, alder og bosted deles med utvalget som behandler søknadene, og denne informasjonen arkiveres som del av saksdokumentene. Navn og kontaktinformasjon til alle som blir innvilget medlemskap vil bli oppbevart i Norsk Komponistforenings medlemsregister. Personopplyningene i selve skjemaet vil slettes fra de utfylte søknadene ved halvårlig rutine.

Navn:
Bor du i Norge? *
Adresse
Land

Norsk Komponistforening har som et av vilkårene at du er virksom som komponist i Norge. Forklar hvorfor du søker medlemskap her til tross for at du ikke bor i Norge.


Har du utdanning i komposisjon? *
750 tegn igjen

750 tegn igjen
750 tegn igjen
750 tegn igjen

Før opp de fem siste fremføringene av musikken din: *
Årstall (fremført) Verktittel Ensemble/utøver Sted/arena (venue/festival) By/land

Vi er ute etter fem ulike verk/anledninger, så ikke før opp flere verk fra samme anledning/konsert, eller samme verk fra flere konserter, selv om det kanskje rent teknisk er de fem siste fremføringene.


Vedlegg til søknaden:

Last opp CV og verkliste i feltene under. Vi har også behov for musikkeksempler og ber om et lite utvalg av musikk som representerer deg som komponist (3-5 verk totalt). Velg verk som er fremført/utgitt. Når det gjelder musikkeksempler kan du enten laste opp filer i skjemaet eller skrive inn lenke(r) til musikkeksempler. Hvis du skriver partitur når du komponerer er det fint om du legger ved eksempel på det, men om det ikke er så sentralt i arbeidet ditt trenger du ikke legge ved slike. Maks total av musikkeksempler opplasting er 28 MB. Bruk lenke til en fildelingstjeneste eller Soundcloud/Youtube eller liknende for større filer. Vi ønsker ikke lenker til tjenester som krever abonnement som Spotify / Tidal / Apple Music osv. Dersom du skal legge til flere filer må det gjøres i samme operasjon da skjemaet skriver over det forrige ved hver opplasting. Norsk Komponistforening er kunstnerstyrt fag- og interesseorganisasjon for alle komponister som jobber med musikk og lyd som kunstform, så det er musikkeksempler innenfor det som kan defineres som kunstmusikk vi er ute etter.

Legg ved en oversikt over arbeid og utdanning relatert til virksomheten som komponist. Maks 2mb

Ikke bruk TONO-utskrift, eller en kronologisk opplisting av verk. Det vi ønsker er en oversikt (evt utvalg) over fremførte verk du har skrevet med utfyllende informasjon om hvem som har fremført verkene, når de ble fremført, samt eventuelle innspillinger. Maks 2mb

Musikkeksempler *

Maks filstørrelse er 28MB.

Skjemaet fungerer slik at en ny opplasting skriver over den forrige, så om du skal legge ved flere filer må det gjøres i en og samme operasjon (lettest om du samler vedleggene i samme mappe først). Lydfiler og pdf-filer er tillatt. Maks størrelse er 28 mb

Lenker til musikkeksempler:

Det er definitivt best om lenkene leder til åpne tjenester som ikke krever innlogging. Vi ønsker ikke lenker til Spotify, Apple Music, Tidal eller liknende, og vi ønsker ikke mer enn totalt 5 musikkeksempler totalt (opplasting/lenker)

Nettadresse Beskrivelse