Norsk
Komponistforening

Nye muligheter gjennom nytt samarbeid

12. september 2022

20220908 111632 1

Foto: Beate Styri

Theo Nogueira, styreleder i Game Audio In Norway (GAIN) og Jørgen Karlstrøm, styreleder i NKF, har begge som mål at det skal brukes mer ny, norsk musikk i spillverdenen.

Foto: Beate Styri

For å åpne nye dører for medlemmene våre, innleder vi nå et samarbeid med GAIN, en organisasjon for aktører som arbeider med komposisjon, lyd og musikk for spill.

GAIN arrangerer konferanser, bransjetreff, holder kurs i programvare, og gir oversikt over støtteordninger, alt rettet mot de som ønsker å skape musikk til spillverdenen. Gjennom samarbeidet vil GAIN legge til rette for å dele nettverk og kunnskap med de av Komponistforeningens medlemmer som ønsker å skrive musikk for spill.

I slutten av september arrangerer GAIN konferansen Gacco 2022 – Game Audio Conference in Oslo der NKF kan tilby inntil fem medlemmer gratis deltakelse (gå inn på ordinær billett og klikk deg videre til registrering, der legger du inn koden: NKF_GACO2022_Gratis!)
Her er det førstemann til mølla!

Oppmøte kan både være digitalt eller fysisk. GAIN tilbyr videre alle ytterligere deltagere fra vår forening 30 % rabatt (dersom de fem gratis er brukt opp bruker du denne rabattkoden: NKF_GACO2022_30!)

Øvrige billettpriser:
Ordinær: kr. 400
Student: kr. 300
Livestream billett: kr. 250