Norsk
Komponistforening

Hvordan lage egne musikkinstrumenter?

17. mars 2023

Koka with Beat Machine No 7 002 kopi

Foto: Colección SOLO

Foto: Colección SOLO

Verktøykasse med Koka Nikoladze, tirsdag 28.mars kl. 13:00 – 15:00, i Kongens gate 24.

I årets første utgave av Komponistens verktøykasse vil multikunstner og komponist Koka Nikoladze presentere ulike perspektiver på instrumentbygging, og dele sin kunnskap og erfaringer med å utvikle elektromekaniske instrumenter, både ved hjelp av maskin og programvare. Deltakere vil få innsikt i hans bruk av tekniske verktøy i egen kunstnerisk praksis, med en rekke eksempler på hvordan han komponerer og skaper musikkmaterialet med sine egenutviklede instrumenter. Det vil også bli gitt råd og tips til hvordan du selv kan bygge dine egne instrumenter.

Det vil bli mulighet for å stille spørsmål, samt ta opp konkrete problemstillinger både underveis og etter presentasjonen.

Arrangementet er gratis og åpent for alle – du behøver ikke å være medlem i Norsk Komponistforening for å delta. Begrenset antall plasser. Bekreftelse vil bli sendt etter påmelding

Vi ber om at påmeldte som blir forhindret i å komme melder seg av arrangementet av hensyn til kapasitet på antall deltakere.

Meld deg på her!

Vel møtt til verktøykasse i foreningens lokaler i Kongens gate 24, tirsdag 28.mars kl. 13:00 – 15:00.

Om Koka Nikoladze

Koka Nikoladze er en kunstner, komponist, teknolog, multiinstrumentalist og instrumentoppfinner basert i Oslo. Flere av verkene hans fremføres jevnlig internasjonalt, blant annet på prestisjetunge scener som Elbphilharmonie Hamburg, BMC Budapest og Centquatre Paris. I dag arbeider han ved Norges musikkhøgskole, er studieleder i live elektronikk, samt gjesteprofessor ved Musikhochschule Frankfurt.